Verhuur en testen

VERHUUR ELEKTRISCHE FIETSEN / FIETSKOFFERS / TREKHAAKDRAGERS

Wij verhuren onze elektrische fietsen aan gunstige tarieven en zijn bovendien dichtbij het station van Munkzwalm gelegen. Wil u graag fietsen in de Vlaamse Ardennen en beschikt u over geen wagen, geen probleem... met de trein reist u tot Munkzwalm en na 3 minuutjes stappen bent u bij onze zaak. Wij leveren steeds fietsen van gekende merken in zeer goede staat.

Twijfelt u voor de aankoop van een elektrische fiets dan raden wij u aan een elektrische fiets te huren voor een halve dag of volledige dag. Bij aankoop krijgt u dit huurgeld terug (max. van 1 dag). U heeft hierbij de keuze uit de elektrische fietsen van het alom gekende Zwitserse merk Flyer of de elektrische fietsen van Stevens, Oxford of Cube uitgerust met de BOSCH motor of Oxford met de Shimano Steps motor. De ideale manier om uw keuze af te wegen.

Reservatie is absoluut noodzakelijk!

Verder verhuren wij ook fietsreiskoffers en trekhaakdragers van Thule en Cykell.

Bel voor reservatie.

Tarieven per dag en per halve dag:

Elektrische fiets : €30/dag  -  €20 per halve dag

Kinderstoeltje of helm : €5

Voor tarieven voor meerdere dagen fietsverhuur of verhuur van trekhaakdragers en fietsreiskoffers neemt u best contact met ons op.

Indien er niet tijdig zoals afgesproken wordt geannuleerd (meestal voor 8u30 dezelfde dag van verhuur) worden €30 kosten aangerekend wegens niet kunnen verhuren van het door u gereserveerde artikel.